Ambulante begeleiding

U heeft voor het ontvangen van deze zorg wel een indicatie van de gemeente waar u woont nodig. Wilt u ambulante begeleiding, Thuiszorg de Laak kan u helpen bij het aanvragen van deze zorg.

We zijn hier om u te helpen
  • Altijd bereikbaar
  • Flexibele en snelle tijden
  • Regelmatige kwaliteitsborging
  • Gedegen zorgmanagement en familieondersteuning
  • Verdubbel het zorgteam van andere agentschappen
s2

Waarom kiezen voor ambulanten begeleiding?

Zit u niet lekker in uw vel? Voelt u zich vaak alleen of eenzaam? Trekt u zich steeds meer terug en voelt u zich onzeker in het contact met anderen? Vindt u het lastig om iedere morgen op te staan en uw dag op een prettige manier in te vullen? Laat u de post en de administratie steeds vaker liggen omdat u het overzicht niet meer heeft? Is het rommelig in uw huis en onrustig in uw hoofd? Dan heeft u wellicht behoefte aan ondersteuning bij uw dagelijkse bezigheden.

Misschien heeft u net dat zetje in de rug nodig om zelf de draad weer op te pakken. Wellicht is er meer aan de hand en zoekt u iemand die u helpt om overzicht, rust en structuur te brengen in uw leven. Bij de intake bespreekt u met onze zorgbemiddelaar en indien mogelijk uw ambulant begeleider uw begeleidingsvraag, wensen en behoeften. Uw begeleidingsteam biedt u de hulp die u nodig heeft, gewoon in uw eigen leefomgeving. Afhankelijk van wat u nodig heeft, is één of enkele afspraken per maand wellicht voldoende. Heeft u meer behoefte aan ondersteuning, dan ziet u uw begeleider een paar keer per week of zelfs dagelijks. De combinatie met beeldbegeleiding op afstand, maakt het mogelijk om dagelijks even kort contact te hebben. Bij uw begeleider kunt u uw verhaal kwijt en hem of haar al uw vragen en twijfels voorleggen. Uw begeleider biedt u een luisterend oor en doet er alles aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen, daar waar u dat nodig heeft.

Neem contact op